Päätettiin Jennin kanssa lähteä niinkin kauniina päivänä treenaamaan. Aurinko paistoi ja treeni paikaksi valittiin luistelukenttä missä ei enään ollut jäätä vaan 2-3cm kovettunutta lunta päällä, alustana se olis siis aivan mainio. Ei liukas ja hyvän tasainen. Jenni kuvasi kun minä treenasin ja sitten kun Jenni treenasi niin mä kuvasin (Jennin kameralla tosin). Aloitimme Remistä, ai että se meni niin täydellisesti. Jaksoi seurata ja liikkestä maahan ja seisominen meni erinomaisesti. Ei tehty kovin pitkää treeniä Remin kanssa kun kaikki liikkeet meni niin hienosti, että kaikki jäävät hyvään suoritukseen.

KAIKKI KUVAT © JENNI VEPSÄLÄINEN



Jenni treenasi sen jälkeen Jeroomin kanssa, ja ihan erinomaisesti niilläkin meni! Hippi treenasi myös Jennin kanssa ja ihan erinomaisen hyvin, vaikka Hippi ei pahemmin noita TOKO juttuja osaakkaan.
Rena olikin sitten viimeisenä vuorossa. Siellä se oli malttamattomana odottanut vuoroaan, huutanut tolpassa kun olin mennyt sen mielestä liian kauas :-D No Renan kanssa ei vielä tosissaan mitään treenata, vauvana saa olla vuotiaaksi asti. Namilla hieman ohjailin sitä sivulle ja eteen (vaikka se oppi ne jo vaikkei se ollut tarkoituksena :-D). Kokeiltiin namin kanssa ensimmäistä kertaa seuraamista ja ai että se hoksas sen nopeesti ja oppi tekemään sen oikein, vaikka hieman poikittaa takapäätä välillä. Ensimmäinen luoksetulokin meni aivan erinomaisesti.



Treeni meni siis kaikilta aivan mahtavasti. Onnistunut päivä kaikinpuolin.
Vielä oma ottama kuva päivän päätteksi otetusta treeniporukasta!
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/07.03.2010%20Treenin%20j%E4lkeist%E4%20pient%E4%20kuvailua/DSC_4815.JPG/full
(Kuvassa Hippi, Jeroom, Rena & Rem)