Tänään kotiuduttiin veljieni luota, lähdettiin torstaina ja tultiin tänään aamulla kotiin. Torstaina meidän seuraksemme tuli myös Netta ja Lissu jotka olivat myös meidän kanssa siellä koko viikonlopun. Ilta meni oikeastaan siihen kun ihmiset pelasivat GH:ta.
Perjantaina mentiin aamusta Lex bernin kanssa puistoilemaan kun oltiin siellä vierässä kyläilemässä. Meillä mukana oli Hippi, Rem, Rena ja Lissu.
Napsin Sinin kameralla vähän kuvia, TÄSSÄ on kuvia puistoilusta.
http://dogstyle.kuvat.fi/kuvat/Rena%2C%20Rem.%20Hippi%2C%20Lissu%2C%20Lex/IMG_3859.JPG/full

Illasta veljen kavereitakin tuli ja jatkettiin taas GH:n pelaamista, tälläkertaa Rena tuli mukaan pelaamaan
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/Rena/029.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/Rena/028.JPG/full

Launtaina olikin aika lähteä petsie tapaamiseen haltaialn pelloille, samaa matkaa mentiin Anitan ja Dalin kanssa ja mulla oli vielä ylimääräsenä mukana Lissu kun Netta meni shoppailemaan kumminsa kanssa. Rem jäi broideille. Meidän päivä ei taaskaan sitten alkanut mitenkään hyvin joten oli vähän kärttystä meininkiä matkojen aikana. Viihdyttiin siellä miitissä parisen tuntia ja lähdettiin aikasemmin pois sieltä kun muut.
Rena riekkui siellä monen eri koiran kanssa ja monesti meni hermot kun Lissu ei mitään muuta pahemmin tehnyt kun räksytti. Muuten päivä oli ihan mainio. TÄSSÄ on kuvia miitistä.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/23.10.2010%20miitti/052.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/23.10.2010%20miitti/057.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/23.10.2010%20miitti/064.JPG/full

Sunnuntaina käytiin pyörähtämässä Remin kanssa mätsi kehässä, saatiin sinen nauha koska Remin vastustaja oli valloittava ja Remillä oli kuulemma anteeksi että olen olemassa asenne. En ymmärrä miten se sai siitä sen asenteesta sellaisen kun se oli siellä korvat hörössä ja heilutteli häntää :'D En tiedä oliko se sitten taas sateisena päivänä niin säälittävän näköinen tai sitten se ei vaan kertakaikkiaan tykännyt Remistä

Tänään oltiin treenailemassa iltaisella Iidan kanssa sen jälkeen kun olimme nukkuneet kokopäivän. Aloitin Renan kanssa ja ai että kun se meni hienosti ylimääräisitä häiriöistä riippumatta Treenasi niin hyvin ja kauniisti että oksat pois, noutokin meni todella hienosti. Välissä treenailtiin Remin kanssa ja sekin meni aivan mahtavasti, keskittymiskyky on tosin vähän huono seuraamisessa ja kontakti rakoili aika pahastikkin välillä kun neiti on tekemässä juoksujaan. Lopuksi otettiin vielä pari paikkamakuuta Renan ja Dacotan kanssa, sekin meni ihan älyttömän hyvin. Ei voi muuta sanoa kun että oli erittäin onnistuneet treenit.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/25.10.2010%20Lenkki/004.JPG/full