Taas olimme kasvattajalla hoitamassa koiria Netan ja Lissun kera. Huonon sään takia ei ihan hirmuisesti tullut ulkoiltua, mutta käytiin jokapäivä juoksuttamassa koiria kumminkin ihan kunnolla :) 29 päivä sää näytti jo aika hyvältä ja aurinkokin paistoi, mutta kun ovesta lähettiin ulos niin tuli taas ihan synkkä sää ja kuvista vähän pimeitä :s Mutta ei se haitannut, koirilla oli mukavaa juostessaan.

Sunnuntaina käytiin kaikki yhdessä metsässä juoksuttamassa koiria, oli jotenkin jännä, kun koirat päästi irti niin ei mitään kuulunut eikä näkynyt pitkään aikaan. Ne saattoi juosta jossain jopa 5-10min ilman että näkyi edes vilausta, mutta kyllä ne sitten aina juoksi meidän luokse katsomaan että olemme varmasti tallessa. Rem taas tunnetusti oli hölmö ja juoksi jotenkin hullusti että ontui takajalkaansa vähän, se meni onneksi nopeasti ohi.
Jossain välissä tuon 5 päivän aikana vedettiin pienet treenitkin, tosi hienosti meni. Renan nouto vaan paranee paranemistaan. Nyt ollaan ruvettu treenaamaan täyskäännöstä uudestaan kun se ei enään toiminutkaan, oma moka kun en ole sitä sen kanssa aikoihin treenannut. Mutta kyllä se alkaa olemaan niin valmis koetta varten, enään pieniä korjauksia niin se on siinnä!

Mukavaa oli, ei voi muuta sanoa.
Kiitokset vaan seurasta :)
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/29.10.2010/023.JPG/full
Kuvassa Remin kaunis puolisisko Mama :)