Tänään on ollut mitä mahtavin päivä! Ensin teimme aamupäivästä Jeromille vähän verijälkeä. Jeroom huusi jo innosta kun valmistelimme kaiken ajoa varten. En yllättynyt yhtään että Jennin pikku nenäkoira teki työnsä erittäin hyvin, ensimmäiseksi jäljeksi emme tietänkään edes tehneet mitään hirmuisen pitkää koska ei tiedä miten pikku Jurre turre jaksaa kesittyä, mutta hitsi se meni niin loistavasti. Nenä niin pitkin jälkeä että ei oo totta, ja sitten kun Jeroom löysi määränpäähänsä hyvinhyvin nopeasti niin se ei meinannut oikein tietää että miten päin se olisi. Otti se aika rankoille, huomasi pojasta että se oli aika väsy kun jälkeltä pysähdyttiin Jeroomin ruokatauolle. TÄSSÄ on lisää kuvia Jeroomin jäljestyksestä.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/16.09.2010%20Jeroom%20verij%E4ljell%E4/006.JPG/full

Illaksi sitten sovittiin Jennin kanssa että mentäisiin treenailemaan. Sitä odotellessa oli aivan sika mukavaa kun Iida tuli Ferron kanssa käymään! Kauniin päivän kunniaksi päätimme kuvailla sitten vähän rakennetta ja muuta sellaista. On se Ferro vaan niin komea, aivan ihana pää ja aivan mahtava iloinen persoona. TÄSSÄ on vähän Ferrostakin kuvia.

Illalla olikin sitten treenien aika ja Anita tuli Dalin kanssa myös katselemaan ja tutustumaan taas maailman menoihin. Dali on jo niin reipas! Jeroom ei aina tykännyt ja se sanoi Dalille sitten monesti että jos sä tuut tänne niin tinttasen sua turpiin. Treenit meni todella hyvin ja omistajien yli-väymysten vuoksi meno oli aika hilpeää :’D Mukavat treenit oli ja olen ehdottomasti hyvin tyytyväinen tyttöjen suorituksiin, kohta voisi jotain ALO luokan kokeita ruveta katselemaan. Treenien päätteksi seisotimme Jeromia, Remiä ja Renaa ja heiteltiin lapsille vähän palloa. TÄSSÄ on kuvia, mutta itse treenaamisesta kukaan ei ottanut kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/16.09.2010%20Treeni%E4/007.JPG/full