Menimme taas tyttöjen kanssa hoitamaan kennel Tempranillon koiria sillävälin kun kasvattaja oli Luckyn kanssa Ranskan erikoisnäyttelyssä. Oli oikein mukavaa, oli kuusi koiraa hoidettavana mutta onneksi Niina ja Ossi olivat taas apuna suurimmaksi osaksi.

Monesti kävimme Niinan kanssa pelkästään Ossin ja Renan kanssa päivällä lenkillä kun ne ei juossut niin plajoa puistossa muiden kanssa ja keskenään ne sitten meni uimaan ja juoksi ruohikolla.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/16.-24.08.2010/008.JPG/full Yhtenä päivänä me päätettiin lähteä ottamaan vähän sisaruskuvia kun Mama, Rem ja Ossi ovat puolisisaruksia. Kaikilla sama emä ja kaikilla eri isät. Sattui tosi hyvä aurinkoinen päivä niin napsittiin pari ihan onnistunuttakin kuvaa.

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/16.-24.08.2010/095.JPG/full
Bestia “Rem” (Je M’Appelle Mimosa x Je M’Appelle Lex) Tempranillo Black Hot Mama “Mama” (Je M’Appelle Mimosa x Abandon) Tempranillo Edeged in Black “Ossi” (Je M’Appelle Mimosa x Lucky Luke Polaris)

Kyllä se aika meni nopeasti ja oli todella mukavaa kun Emmi ja Zorro liittyi seuraksemme viikonlopuksi, teimme kaikkea jännää.

TÄSSÄ on vielä lisää kuvia tuolta ajalta jos tahtoo katsella menoja ja meininkejä, kuvat suurimmaksi osin koirista.