Eilen mentiin Remin kanssa näyttelytreeneihin katomaan uusia kavereita ja vetää vähän TOKOa häiriössä sekä heittelemässä palloa. Kaikki meni oikein loistavasti ja meillä meni pari tuntia mukavassa seurassa ihan todella nopeasti. Sitten aloimme valua kotiinpäin ja käveltiin Ninja nimisen am. akitan kanssa samaa matkaa metrolle.
Metrossa oltiin rauhallisina niinkuin normaalistikkin mitään pahaa odottamatta, parin pysäkin päästä kyytiin tuli myös pitbulli, omistajalla oli löysä hihna ja ennenkuin minä edes kerkesin huomaamaan ko koiraa hyppäsi se sekunnissa istuimen yli suoraan lukkopurulla Remin naamaan kiinni. Pittbull kerkesi olemaan päälle minuutin Remissä kiinni ennenkuin se irrotti. Meinasi sydän pysähtyä niin pitkän ajan aikana ja asiaa ei helpottanut yhtään se kun Rem huusi kun sattui niin pirusti. Omistajan kanssa sovimme asiat tapauksen jälkeen ja suuret kiitokset Iidalle joka kyyditsi meidät omien treeniensä jälkeen viikin pieneläinklinikalle päivystykseen.
Selvisimme onneksi pelkällä antibioottikuurilla sekä henkisillä vaurioilla, tekemistä näyttäisi olevan kyllä kun Rem rassua pelottaa nyt vieraat koirat ja ihmiset..
Palveluskoiraerkkarin joudumme perumaan ja katsotaan miten käy vironvoittajan kanssa vaikka eihän ne ole pääasiana tässä vaan se että Remille ei tuon pahemmin käynyt.

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Salaiset%20ja%20muut/Pitbull%20attack/DSC_1107.JPG/full
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Salaiset%20ja%20muut/Pitbull%20attack/DSC_1136.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Salaiset%20ja%20muut/Pitbull%20attack/DSC_1165.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Salaiset%20ja%20muut/Pitbull%20attack/DSC_1159.JPG/full