Heippa taas pitkästä aikaan. Meillä ollut nyt hyvin hiljaista kun on ollut niin kylmä, ei olla käyty kun ihan normaaleilla lenkeillä kun neidoilla rupeaa jo tassut palelemaan. Sen verran on ollut äksöniä että meille tuli hoitoon ja läskileirille Kira collie joka on kerännyt vähän ylipainoa itselleen.
Sunnuntaina (13.02) oltiin 3h lenkillä Renan ja Kiran kanssa, meillä oli lenkkiseurana rhodesiankoira Freddie ja sekarotuinen Danny. Meidän oli tarkoitus mennä puistoon viettämään aikaa, muttakun aidoilla oli kokoa alle 50cm niin koirat ei oikein tahtoneet pysyä aitojen sisällä. Siitä päätettiin sitten lähteä lenkille niin koirat juoksivat sitten metsässä. Laitoin Kiralle ja Renalle tossutkin jalkaan kun tiesin että oli pitkä lenkki tiedossa, mutta Kira oli sitä mieltä että se ei mitään tossuja tarvitse ja rupesi järsimään niitä pois etutassuistaan, eihän siinnä otin sitten etutassuista ne pois ja jätin takajalkoihin. Kira oli lenkin jälkeen ihan naatti ja nukkui melkein koko loppupäivän.
TÄSSÄ on meidän lenkistä hieman kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/13.02.2011%20Lenkill%E4/016.JPG/full
(Kira, Rena, Freddie & Danny)

15.02 mentiin taas pitempi lenkki, mutta koirat ei tassujensa kanssa kyllä valittanut yhtään. Kirallakin kunto jo kohentunut, se juoksi tosi paljon mutta ei hyytynyt juuri ollenkaan niinkuin edellisellä pitkällä lenkillä. Heittelin paljon palloa belggareille hankeen ja hauskaa selkeästi oli :) TÄSSÄ kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/15.02.2011%20Aamulenkki/012.JPG/full

Eilen tapahtui vihdoinkin jotain aktiviteettia kun Netta ja Lissu tulivat meille yhdeksi yöksi yökylään! Kira ja Lissu rakastuivat toisiinsa ihan täysin, Lissu tosin rupesi kyllästymään illanmyötä. Tänään käytiin pitkällä kylmällä (-19 astetta) aurinkoisella lenkillä ja koirat veteli metsässä taas ihan intopiukeena rallia Kuvia tuli otettua taas. Maanantaita odotellessa kun Lissu ja Netta tulee meille melkein viikoksi hiihtoloman ajaksi :) Sitten on tiedossa kaverien näkemistä (mm. Lex berni) ja toivottavasti olisi myös tiedossa vähän vähemmän pakkasta.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/17.02.2011%20Aamulenkki/015.JPG/full