Hiphei taas. Tänään menimme taas tyttöjen kanssa aunnuntaina hoitamaan kasvattajan koiria vaikka oli tarkoitus lähteä vasta maanantaina. Me kumminkin sovittiin kasvattajan kanssa että lähden hänen mukaansa katsomaan Gillan emää Tumppia lahteen ja räpsimään pari kuvaa. Sunnuntaina mentiin viemään koiria metsään juoksemaan mutta jäätiinkin itse metsän reunalle seisoskelemaan kun koirat painoi pilkko pimeässä metsässä. Maanantai aamuna käytettiin sitten koirat lenkille ja lähdettiin ajelemaan lahteen. Oli aivan mahtavaa saada tavata Gillan emä. Tumppi oli vanha ja väsynyt mulla siinnä oli erittäin paljon Gillamaisia piirteitä joka kyllä laittoi hymyilyttämään :)
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/15.-18.11.2010/003.JPG/full
(kuvassa Tumppi)

Tiistaina me käytiin aamulla vähän puistoilemassa ja koirilla oli kivaa ja oli ihana katsella kun Rena ja Veera olivat yhdessä kokoajan :)
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/15.-18.11.2010/021.JPG/full
(Veera & Rena )

Iltapäivällä mentiin sitten Renan kanssa kera Niinan ja Ossin treenailemaan ALO TOKO juttuja. Vitsi että olen ylpeä Renasta! Se treenaa niin hyvin ja kauniisti. Noutoakin sitten otettiin ja sekin alkaa olemaan erittäin varma liike :) En malta odottaa kevääseen että pääsen ilmoittelemaan sitä kokeisiin. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja hankkia kaikki tarvittavat tarvikkeet kevääksi että päästään treenailemaan kunnolla jälkeä ja hakua tyttöjen kanssa. Remillä on nyt treenitaukoa kevääseen asti kun sen kanssa treenit ei nyt suju millään, sen motivaatio on taas hukkunut johonkin.
Keskiviikkona puuhastelimmekin koiralauman kanssa kaikkea ihan perus juttuja.
Noniin ja tähän päivään, oli hieman järkytys kun aamulla heräsimme! Ulkona oli jo aamusta vähän vajaan 15cm lunta maassa! Kun lähdettiin hauvalauman kanssa puistoon niin kaikki muut käyttäytyivät oikein mallikaasti vaikka olikin tapahtunut niin hupsu juttu kun lumi, mutta Rena! Ei, se ei vaan voinut kävellä nätsisti, nyt oli jotain ultra kivaa tapahtunut. Puistossakin koirat olivat ihan hepulissa, siellä ne juoksi kun viimeistä päivää ja niillä näytti olevan erittäin mukavaa :)
TÄSSÄ taas vähän kuvia tältä ajalta :)

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/15.-18.11.2010/028.JPG/full

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/15.-18.11.2010/029.JPG/full
(Kuvassa Rem, Mama ja Möttönen)