Oltiin päätetty mennä treenailemaan itikseen porukassa. Seurana meillä oli Lissu pehko & Netta, Zorro grotsku & Emmi, Lara nahka & Nina sekä Anita hengailemassa vaan ilman Dalia.
Sillä välin kun odottelimme Ninaa ja Laraa niin käytiin vähän päästämässä muiden höyryjä pois koirapuistossa :)
Kun Nina tuli niin aloitimme heti treenin, otin ensin Renan kanssa kaikki ALO luokan liikkeet ja sen jälkeen vähän noutoa, hyvin menee ja neiti on niin hyvin kehittynyt. Jaksoi kesittyä hyvin vaikka oli kuuma päivä. Sen jälkeen otin Remin kanssa ALO treeniä ja toisinkun Rena niin Rem ei olisi jaksanut keskittyä kuumana päivänä, niinpä jätin suoritukset onnistuneisiin ja annoin olla. Sitten kun treenit oli treenailtu niin oli vielä vähän riekkumista ja pallon heittelyä :D Aika meni nopeasti ja koirilla oli tosi hauskaa.
TÄSSÄ on meidän treeneistä ja säädöistä kuvia :)
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/30.09.2010%20Treeni%E4%20ja%20leikki%E4/070.JPG/full
(Meidän porukka Zorro, Lissu, Rem & Rena, sääli että Lara kerkesi lähteä ennenkuin koko porukasta otettiin kuva)

Kun päästiin kotiin niin oli tiedossa että parin tunnin levon jälkeen taas toimintaa. Menimme iltasella Haltialan pelloille juoksuttamaan koiria Anitan ja Netan kanssa. Rem jäi kotiin ja Frissu tuli mukaan leikkimään Dalin kanssa. Pelloillakin meni aika nopeasti ja tulikin jo kovin pimeää. Koirilla oli todella hauska ja toiminnallinen päivä. Kun pääsivät kotiin menivät nukkumaan tyytyväisinä ja väsyneinä. Lissu tosin liikkui niin paljon enemmän kun normaalisti että oli vähän kankeana loppuillan ja haistatteli mulle kun sanoin että nyt olis taas ilta lenkin aika :D
TÄSSÄ on pelloilusta kuvia.
  http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/30.09.2010%20Peltoilua/017.JPG/full
(Kuvassa on pikku-hukka Dali)