Nyt taas pitkästä aikaan kirjoitellaan. Paljon on tapahtunut kaikkea jännää, suurimmaksi osaksi ollaan oltu kasvattajalla kyläilemässä ja olen ollut hoitamassa koiria.
20.12 oltiin ryhmäkuvauksissa (lonkka + kyynär), kun tytöt oli saaneet rauhotuksen niin taistelivat ihan viimeiseen asti että pysyisi pystyssä. Lopulta tyttelit rauhoittui lattialle, mutta jos satuin liikkumaan niin Rem lähti "kännisenä" juoksemaan perään.
Ensin menin viemään Renan kuvauspöydälle, sitten oli vasta Remin vuoro. Renan lonkka ja kyynär arvio oli B/B ja 0/0, Per Axelson tosin sanoi että saattaa olla että toinen voisi olla A, mutta katsotaan minä ne tulevat kenneliitolta takaisin. Remin lonkka ja kyynär arviot olivat A/A ja 0/0. Nyt odottelen kovasti kennelliitolta minä ne tulevat takaisin

Renan kanssa olen treenattu niin hyvin että kunhan on väsännyt ensimmäiset juoksunsa niin katson heti jonkun TOKO kokeen ja keväällä ilmoitan tyttösen BH-kokeeseen. Tajusin vaan viime treeneissä että neiti on kyllä niin varma paikalla makaaja! Pyysin Nettaa ja Lissua juoksemaan ja pyörimään siinnä ymäri kun itse olin kääntänyt selän ja siinnä se vaan tönötti paikallaan! Suraaminen ja jäävät liikkeet + hyppy on erittäin varmat liikkeet jo. Keväällä rupean treenimään Remiä tottiksessa ja katsotaan miten käy, jos saisin sille joskus vaikka TK2 ainakin ja olishan se JK2 kanssa kiva mutta ei ole mikään kiire, mennään koiran ehdoilla.

Kaikkea muutakin mukavaa on tehty, Remin puolisisaruksiakin on nähty jo moneen otteeseen.
Tässä on jotain surkeita kuvia ;)

HYVÄT JOULUT KAIKILLE JA MENESTYSTÄ VUODELLE 2011!
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/22.12.2010/039.JPG/full
(Siskokset Tempranillo Eyecatcher "Peppi", Tempranillo Black Hot Mama "Mama" & Bestia "Rem")

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/22.12.2010/044.JPG/full
(Rena typykkä )