Tänään oli se ei niin odotettu päivä mun karvattomalle koiralle, eli meidän Hyvinkään ryhmänäyttely. Mentiin sinne ajoissa ja tiedossa oli että siinnä reissussa menee koko päivä kun Remillä oli kehä aamupäivästä ja Jeroomilla iltapäivästä. Sää suosi ihan mukavasta melkein koko päivän lopulta kumminkin alkoi sataa. Rena oli tietysti myös turistina. Mutta tuloksiin :-D

Rem esiintyi hieman levottomasti mutta tosi hienosti ja niin karvattomana kun on sai Remppa EH:n ja oli luokkansa ainoa eli EH1, meni odotettua paremmin ja oltiin erittäin tyytyväisiä, esiintyminen olisi toki voinut olla parempi. Ennen ja jälkeen Remin vuoron en unohtanut kuvailla, vaikkei meinannut kyllä olla yhtään fiilistä koko hommaan. Siinnä sitten kuvailin Jeroomin kehää odotellessa, meitä vähän jännitti Jeroomin tuomari kun me sille SERTiä sieltä lähdettiin hakemaan että tuleekohan nyt sitten H kumminkin kun joku oli tuomarista sanonut ettei pidä Jeroomin tyyppisistä kooikereista koska ovat liian raskaita ja karvasia. Mutta meidän onneksemme Jeroom oli ROP!!!!!
ONNEA siis vielä niin PALJON ONNEA tuoreelle valiolle, FI MVA, EST MVA Black Amiikos Jeroom Jakkelille ja omistaja Jennille!!!!
Oli todella hyvä päivä ja kannatti mennä.
TÄSSÄ on taas kuvia näytsipäivästämme. Kiitos seurasta Anitalle, Jennille ja Suville.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/2010/19.09.2010%20Hyvink%E4%E4n%20RN/Belgian%20Shepherd/Tervueren/005.JPG/full
(Kuvassa Renan todella upea puoliveli, Rokkitassun Figo)