Nyt ollaan taas tehty vaikka ja mitä, perjantaina 18pv menin tytteleiden kanssa taas kasvattajalle auttamaan koirien ulkoiluttamisessa :)
Lauantaina mentiin etsimään jotain uutta kivaa paikkaa missä voisi koiria juoksuttaa ja sellainenhan löytyi, tarkoitus oli että oltaisiin vasta sunnuntaina menty mutta ei maltettu odottaa sunnuntaihin niin haettiin koirat ja lähdettiin mäelle!
Koirilla oli ihan super kivaa ja sääkin salli, saatiin hyviä kuvia koirista.
TÄSSÄ on kuvia.

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/19.02.2011%20Juoksutusta/030.JPG/full

Noh sunnuntaina mentiin taas mäelle ja hauskaa näytti taas olevan koko konkkaronkalla! Mutta tälläkertaa mukaan tuli vielä Satu ja groenendael Iimus.
TÄSSÄ sunnuntailta kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/20.02.2011%20Juoksutusta/010.JPG/full

Sunnuntaina Netta tuli sitten iltasella myös Lissun kanssa kasvattajalle jelppimään koirien kanssa.
Noh, maanantaina mentiinkin Netan kanssa sitten yhdessä löytämällemme mäelle juoksuttamaan koiria. Osa koirista jäi kuitenkin kasvattajalle mutta meno ei silti ollut puutteellista! Colliet nyt enemmänkin vaan kuljeskeli paitsi Kira joka todisti olevansa erittäin hyväkuntoinen ja aktiivinen Belgit juoksivat kuin päättömät kanat. Oli aivan ihanaa katseltavaa kun koirat saivat juosta yhdessä pitkin hankea! TÄSSÄ maanantaisia kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/21.02.2011%20Juoksutusta/030.JPG/full

Noh, tiistaina ei keretty menemään mäelle juoksuttamaan koiria. Ne saivat tyytyä puistoiluun ja remmilenkeille.
Keskiviikkona olikin aika päästä kotiin. Mutta meillä oli tavoitteena ottaa erittäin hyvä ja onnistunut edustava collie kuva! Laitoimme sinitarrat collieiden korviin painoiksi ja menimme ottamaan kuvaa missä olisi kaikkia värejä Sellainen me saatiinkin, otimme myös yksittäisiä kuvia collieiden rankenteesta ja päistä.
TÄSSÄ on collieista kuvat.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/23.02.2011%20Colliet/002.JPG/full
(Kira, Lissu & Veera)

Torstaina mentiin Lex bernin kanssa jäälle juoksemaan. Netalla ja Lexillä oli joku aivan kumma juttu meneillään, Netta tahtoi lelun, Lex ei antanut :'D
No aika meni siellä nopeasti kuvatessa, jutellessa ja Netalle sekä Lexille nauramisessa :) Se oli oikein mukava päivä ja koirillakin tuntui olevan ihan mukavaa
Jäältä kuvia.
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/24.02.2011%20Lexin%20kanssa/009.JPG/full
(Lex & Rena)

Noh, tänään.. Ei me olla tehty oikein mitään. Lenkeillä ollaan käyty ja vähän rakenne kuvia räpsitty, ei sen kummempaa. Iltaa myöten käynyt aika tylsäksi kun Netta ja Lissu lähti jo kotiinsa. Katsotaan poikkeavatko he myös ensi vkl täällä.
Muuta ei nyt tällä kertaa.
~Riikka & Belgit