Tänään taas kotiuduttiin pitkästä aikaan! Kasvattajalta kotiuduttiin tänään, siellä ollut varsin hilpeää meininkiä kun on aluksi ollut 4 nartulla samaan aikaan juoksut!  Yksi nartusita sitten häipyi laumasta kun oli mies tiedossa. Kyllä siinnä kolmessakin ihan tarpeeksi komennettavaa, tyttörakkautta oli hirmuisesti ilmassa

Juu, eli Rena aloitti nyt ensimmäiset juoksunsa 10.01, niitä se oli tehnyt pitkään ja nyt se sitten aloitti ne juuri pari päivää ennen Remiä. Remillä alkoi siinnä 13pvä. Tänään Rena sai ensimmäistä kertaa housut jalkaan, kävelykin näyttää hankalalta ja häntää ei voi laskea kun on jotkut ihan kummalliset jutut jalassa Renalla on myös ollut omat kivat puistoillessa, sen on aivan pakko aina hyppiä aidan yli muita koiria moikkaamaan. Ei voinut selkäänsä kääntää ilman että neiti meni muita moikkaamaan.

Itse en jaksaisi kokeisiin asti odottaa, haluan nopeasti TK1 että päästään treenaamaan AVO liikkeet syksyksi kuntoon. Ja ihan totta, en voinut uskoa silmiäni kun Netta treenasi Remin kanssa! Se seurasi niin helvatun hyvin ja kaikki sujui ongelmitta ja hyvin iloisesti. Remillä oli paljon kierroksia mutta silti se meni todella hyvin. Mä olin todella ylpeä Remistä ja Netasta kun Nettakin sai itsensä kasattua.

Tällästä tällä kertaa ensi kerralla jotain uutta. Tytöt lähettävät terveiset kaikille lukijoille!
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/20.01.2011/004.JPG/full
(Rem, Mama & Möttönen)

http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2011/20.01.2011/005.JPG/full