Lauantaina oli aikomus mennä treenailemaan että Netta ottaisi videota ja minä treenaisin koiria, no aloitin sitten Renan kanssa joka on ollut sairaslomalla hetken aikaa, se oli niin kierroksilla treeneistä ettei treenaamisesta tullut yhtään mitään. Noh, sitten vaihdoin koiraa etten hermoja menettäisi. Rem, ajattelin että noni saadaanpahan edes Remistä pientä treenivideota mutta ihan turhaan, sekin vaan rupesi pelleilemään, veikkaan tosin että se johtui minusta kun olin hieman ärsyyntynyt jo valmiiksi. Eipä tullut siitäkään oikeen mitään, Lissukaan ei treenannut. Päätin sitten että heitän niille vähän palloa ja sitten suuntaamme kotiin päin ja kokeilemme joku toinen päivä uudestaan.
Niin se meidän suuri treenipäivä meni ihan plörinäksi.

Noh, tänään oli sitten uusi treenipäivä, ilman kameraa ja ilman videon ottoja. Menimme treenaamaan Renan kanssa Tiitu nimisen toyvillan kanssa. Rena treenasi ihan super hyvin vaikka kierroksia oli vähän turhan paljon, sen kyllä huomasi seuraamisessa aluksi. Sitten se tasaantui siitä ja meni ihan hirmuisen hyvin! Se veti ALO liikkeet todella hienosti, enään vähän treeniä niin ilmoitan sen kokeeseen Noutoa otettiin, ja se meni ihan super hyvin! Tänään oli siis todella erinomaisesti onnistunut treenipäivä Renan kanssa.
Jäätiin kentälle odottelemaan Iidaa ja Calle bokseria, että vaihdetaan koiria. Rena menee lepäämään ja Rem lähtee ensin riekkumaan Callen kanssa ja sitten mennään ottaa pientä treeniä.
Mentiin ensin ottamaan vähän kuvia Callesta, siitä on kasvanut komea mies. TÄSSÄ on kuvia Callesta :)
http://riikkus.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2010/18.10.2010%20Calle/005.JPG/full

Kun koirat oli juoksutettu lähettiin Remin kanssa treenaamaan, rupesi satamaan. Aluksi meni hienosti liikkeestä maahan on jo todella hyvin liikkeenä kehittynyt. Kun sade vähän yltyi niin Rem ei halunnutkaan enään treenailla, mutta en luovuttanut. Ruvettiin harjoittelemaan eteentuloa, ja siinnä se siritseli silmiään korvat luimussa ja näytti siltä kun olis sanonu "En nää mitään kun tippuu vettä silmiin, mennään kotiin". Jätettiin sitten treeni vikaan hyvään eteentuloon ja sitten saatettiin Iida ja Calle bussipysäkille.
Meidän päivä meni siis toimeliaasti ja lepposasti.